Morjenttis!
Näinpä se on taas uusi viikko alkanut. Viikonloppu meni sutjakasti siskon kanssa - oltiin kait tuota yötäpäivää yhdessä. Kivaa oli :) Kiitoksia siitä vaan Niinikselle! Juu, perjantaina Niina oli täällä mun ja Pyryn luona yötä, lauantaina me taas puolestamme vierailimme Kuusanmäessä yökylässä. Nukuttiin aikamoisen paljon viikonlopun aikana koko konkkaronkka. Sunnuntaina heräiltyämme lähettiin kaupungille päiväkävelylle, käytiin jokirannassa ja linnanraunioilla hihhuloimassa. Jääkiteitä satoi piikittelevästi kasvoille, mutta asenteella vedettiin vastatuuleen. Oli aika hirmuinen keli. Sunnuntai-ilta meni vötkistellessä kotona ja hieman siivoillessa sisällä ja ulkona.

Hohhoijaa! Kuinka pystyikin väsyttämään edelleenkin tänä aamuna herätessä - oli kuitenki äärimmäisen laiska viikonloppu takana. Nooh, sellaista sattuu... Töissä menikin sitten päivä nopeasti. Kotiin tultuani starttasin Pyryläisen kanssa kauppareissulle kävellen. Johan oli mukava kantaa miljoonakiloa maitoa repussa kotia - kierrettiin vielä pitempää kautta, jotta varmasti pääsi kunnon patikointifiiliksille. Hyötyliikuntaa se olla pittää!

Juups, tuonne facebookin puolelle on monesti eksynyt tässä viime päivinä. Niinku Kaisu tuossa tuumaili kaupassa nähtyämme, että siihen pirulauta saattaa koukkuun jäädä... Ei sitä silloin vielä uskonu, mutta nyt kyllä pahastikin tulee siellä aina käytyä kurkkimassa, että onkohan ketä tuttuja tullut sinne ja tänne... Ei vielä montaa näy, on niin uus juttu kaiketi monelle!?! Mutta siis, käykäähän tutut kirjautumassa! Niin se Päivikin lähetteli Norwaystä terkkuja, että siellä nähdään. Jännää ;o)

Eipä tässä isompia, pitännee lähteä tölläämään loppuun BB:tä.
-r-