Taas on yksi viikko takanapäin, vauhdikkasti. Ainakin viikonloppu meni sellaisella rytinällä, että eistä oo järkee. Ja meneehän se kun on mukavaa porukkaa ympärillä. Eilen vietettiin täällä Kannonkadulla pienellä porukalla myöhäistä ystävänpäivää, menossa mukana olivat Esa, Marika, Mira, Niina, Merja, Marko, Toni, Teemu, Juha, Jarkko ja Tero. Kiitoksia vaan ihanasta illasta kaikille, oli mukavaa :) Sai nauraa niin paljon hyville jutuille, että vieläkin on posket kipeenä... Olette ihania kaikki :)

Olihan se Pyryläinenkin hengessä mukana. Saunoikin meidän tyttöjen kanssa...yllätys yllätys. Ja käytiinhän me hieman lenkkeilemässäkin, kun Miran kanssa käveltiin Nakertajaa kohti Merjaa ja Marikaa vastaan. Saatiin hieman ulkoiltua porukalla ennen illanistujaisia. Vähän vaan meinasi jäädä lyhyeksi se lenkki... Nooh, mitä pienistä!

Nytpä ei meinaakaan sitten väsyttää, ku eilen tuli valvottua. Pyry kyllä makaa tuossa reporankana. Tuli nukkumaan tänne toiseen makkariin ja peuhasi päiväpeiton sängystä ihan myttyyn ennenkuin löysi itselleen sopivan kolon missä nukuskella. Jännä seurata aina noita Pyryn puuhasteluja, varsinkin kaikki ruoan piilottamiset hommat on hauskaa seurattavaa.

Noh, mutta tästä pitää varmaankin väkisin konkoilla nukkumaan. Otanpa jonkun huippu-unetus-kirjan mukaan niin eiköhän sitä jo tuossa puolen tunnin sisään olla Pyryn lailla untenmailla.

Goot naittt.