Marraskuussa 2005 on tullut viimeksi käytyä Norjan puolella. Lähimmä torstaina töiden jälkeen eli noin klo 16 ajelemaan kohti Lapplandia ja Kirkkoniemeä. Reitti suurinpiirtein reilu tuhat kilometriä suuntaansa - Kajaani-Suomussalmi-Kuusamo-Kemijärvi-Sodankylä-Ivalo-Inari-Sevettijärvi-Näätämö-Kirkenes... Suomussalmelta hyppäsi Harri Niinan ja minun kyytiin, joten kuskeja oli onneksi enempi kuin yksi. Juu, ajeltiin kertalaakista lähestulkoon koko matka ja aamuyöstä olimma Päivin oven takana koputtelemassa. Niin siis ystäväni Päivin luokse olimma matkalla. Hänen luonaan oltiin sunnuntaihin asti, jolloin lähdimme aamuvarhain ajelemaan takaisin kohti kotia. Tulomatka meni huomattavasti joutuummin... Onhan se aika rankka työpäivän jälkeen vetäistä tuollainen matka, mutta tulipahan todettua että hyvin kuitenkin pystyy :) Jees, alla muutama kuvanen matkan varrelta.

Kirkkoniemi marraskuussa keskipäivällä. Ei mitenkään järin valoisaa, vaikka kaamos on vasta tulollaan...

395668.jpg

Kirkkoniemen hienoja taloja. Mukavaa tuo värien kirjo!! On se ankeeta, ku Suomessa talonvärit sanelee kunta ja kaikki pitäisi tehä yleisten sopimusten mukaan. Siis näin taajama-alueella :) Hertsyykker, että ne on isoja talot Norjassa. Päivilläkin oma "pikku" lukaali siellä... Kohtapa tuun kattomaan - toukokuussa nähdään!!! :) 395667.jpg

Jees, Päivin "pollarialus" etualalla... Vähänkö kovis :) 395794.jpg

Lähtiessä sunnuntaiaamuna piti seiskan aikaan käydä ottamassa Näätämön juoksusta kuvaa. Vähä on hämärä, mutta ei kait se haittaa ;)

395669.jpg

Ja autosta räpsäsin kuvan about Inarin kohalla... Taitaa olla jotain Inarijärven mutkia. 395666.jpg