Pyry tuolla makoilee pitkin pituuttaan. Väsyny on ukkeli. Käytiin taas hilipesamma tuolla pihamaalla vitskan-kutskan lenkki. Niin että otappa siitä sitte selevää. Tuli niin hölmöläinen olo, ku pölistiin tuossa Leenan kanssa puhelimessa liki tunteroinen. Juttua meillä aina riittää :) On se sellainen ilopilleri, että kaikkihan se saa hyvälle mielelle - heh, jopa minutkin. Lenkkulainen se on sellainen =)

Niin, keskiviikossa mennään ja viikonloppua odotellaan. Muutaman päivän rutistus töissä ja sitten pääsisi taas huoahtamaan hetkeksi. Meinasin, että viikonloppuna käännän tämän kämpän ylösalaisin ja siivoan joka nurkan putipuhtaaksi. On meinaan jääny vähän paitsioon nuo luutuiluhommat viimeaikoina... Korjaan nyt sitten tilanteen ja jynssään joka nurkan. Nyt asiasta ei voine lipsuakaan, kun sen on näin julkisesti luvannu. Tiiä vaikka joku tulee tarkastamaan tilanteen, että puhuuko se totta vai nou. Teretulemast! Ei oo tapana ollu huijailla!! (poikkeus nipen synttärijärjestelyt! hih!)

Njoo, kylläpästä taitaa tästä nukkumaan joutaa. Meinaa ruveta jo unettamaan. Jälleen odottaa vielä pyykit ripustamistaan, sen ku jaksaa tehä niin on valmista kamaa heittäytyä untenmaille. Jospasta näkisi hyviä unia!

"Hyyyyväääää yötä lapset, Nalle silmät sulkeeeee. Lapsooooooooooooosista näkee Nalle monta unta", lauleskelee Luppakorva.