No nyt sitä on sitten aikaa. Varmasti. Siis kirjoitella myös silloin tällöin tänne. Vuoden kiireisin aika on töissä takana - ja se tuntui. Viime viikonloppu menikin sitten nukkuessa univelkoja, jouluaatto tigreenissä ja taas sitten nukkuessa. Että joulu tuli ja meni. Mutta eipä tuo nyt niin väliä, kerkesihän tuota olla kuitenkin kotosallakin.

Eilessä iltana ajelin sitten Kajaaniin. Oli melkoinen keli kun pyrytti kovasti. Radiosta kuuntelin uutisia kuinka joku soitteli väliltä Suomussalmi-Kuusamo ja varoitteli huonosta kelistä. Toinen soittaja ilmoitti Kajaanin lähellä olevasta useamman auton kolarista ja siellä poliisien ohjaavan tietä Vuokatin kautta eteenpäin. Höh, meinasin jo pysäyttää auton tien sivuun, että eihän sitä enää uskalla edetä. Kunnialla selvittiin kuitenkin Pyryläisen kanssa kotia asti.

Laukkujen purkamisessa menikin sitten seuraava tunti. Pyykätessä ja saunoessa sitten muutama tovi ja nukkumaan. Aamulla heräilin jo neljän jälkeen ja lähin työmaalla käymään - nyt väsyttääkin sitten aika lailla. Pitäisi ruveta nukkumaan, jotta huomenissa jaksaa taas jotain. Ryyhälletään illasta takaisin Suomussalmelle, ku on saatu täällä kaikki asiat hoidettua. Lauantaiksi pitää ainakin selvitä, kun on Juntus-Kemppaisen kastajaiset. Siinä sen näkee osuuko enneuni nimestä oikeaan :)

Siinäpästä taas olisikin hommaa joksikin aikaa. Toivottavasti kerkeäisi nyt viikonloppuna nähdä sukulaisiakin Suomussalmen suunnalla, kun joulun aikaan jäi sattuneista syistä näkemättä...

Niin, pitää tähän mainita kyllä pari sanaa pienestä kullannupusta, Pyytien kauhukakarasta, Nupusta. On se ärhäkkä peli. Tässä muutama kuva kun sankari syö joulukinkun luuta. Kuvitelkaa, että kun kävelee tuosta metrin päästä, tyttö näyttää jo valmiiksi hammasta ja murisee...uuuurrruuurrruuur...ei saakeli siihen voi ku nauraa. Saattaa se siitä vielä pikkasen hyökästä kohtikin ihan vaan malliksi, että tuuppas vielä lähemmäksi. Sanoo muuten Pyrynkin järki olla poissa tuon tytön apajilta.

Kuka se sanookaan, että kyllä sitä koiralla pitää luonnetta olla :o)
1163185.jpg

1163178.jpg