Hip hei! Kuinka kiva keli olikaan ulkona. Joskin hiukan "lällynen", mutta muuten oikein mukava. Lähimmä Pyryläisen kanssa viilettelemään tuonne ulkosalle eikä kauaskaan keretty ku tuttu sininen takki alkoi vilkkua mutkan takaa. Merja tuli Pablon kanssa vastaan. Hepä sitten kurvasivatkin meidän mukaan jokirantaan ja kävimmä siellä ihastelemassa kevään ensimmäisiä joutsenia. Tai siis ainakin ensimmäiset meidän näkemämme joutsenet tässä joessa tälle keväälle. Pariskunta siellä uiskenteli ja äänteli - tuli niin kesäinen fiilis. Joskin tehtaan humu vähän sotki idylliset äänet... No mutta siis joki oli sulanut ja saanut lintuja laineilleen. Sinisorsia oli useampikin pariskunta jäänreunalla keikkumassa. Mukavaa :) Ja kyllä pikkulinnutkin metsässä päästeli niin kesäisiä ääniä, että!!! En vaan tunnistanut lintuja ihan satavarmaksi, joten ei uskalla tässä kehaista kuulleensa mitään erikoisempaa =)

Juupase, koirulit juoksenteli irti pellolla ja olivat kyllä molemmat sen näköisiäkin... Merjakin sai varmasti kotiinsa mukaan muutaman hiekkahyppysen. Mutta mitäpäs pienistä. Juu, sittenku Merja ja Pablo lähti kohti Nakertajaa niin me kurvattiin vielä kattoo miltäs ne pururaat alkavat näyttämään. On siellä viellä niin pehmoista ja lumista synkimmissä kohdissa, että ei vielä kehtaa niille teille lähteä rämpimään. Odotellaan maltilla (ja sitähän multa tunnetusti löytyy...). Nähtiin me vielä tuossa kotikulmilla Ellaa isäntänsä kanssa. Ella on sellainen Pyryläisen ihanne-collie-tyttö, jota on kiva aina moikkailla ohi mennen. Asuvat tuossa kivenheiton päässä meistä. Juu, ja nuorenahan Pyry ja Ella jo tutustuivat ku asuttiin samoihin aikoihin myös Puistolan suunnalla. Hyvin muistavat vielä toisensa :) Näin minä ainakin uskon.

Jee!!! Kärpät on kiinni suomenmestaruudessa!!!! HYVÄÄÄÄ!!! Toivottavasti voittavat, jotta loppuu pelit tältä keväältä tähän iltaan. Jees, nyt lähemmä tästä saunomaan. Ja pakko hehkuttaa vielä, että huomenna on perrrrjannnnntai!!!! MAHTAVAA!!! (ihan hölmö olo on mulla)