Huomenia!!! Tässäpäs päätin aamutuimaan kirjoitella muutaman lausahduksen. Viiden aikaan oon heräilly ja nyt odottelen Marikaa, Sirpaa, Päiviä ja Tuijaa tulevaksi. Varttitunnin päästä pitäisi lähtö olla about tuhannen kilometrin päähän Päivin luokse, Pohjois-Norjaan, Kirkenesiin eli Kirkkoniemeen. Onpas mukava :) Minulla onkin puolitoistavuotta aikaa siitä, ku viimeksi Päivin luona kävin. Silloinhan hän asui vielä Hessengissä, nyt sitten rakensi talon sinne Kirkkoniemeen kotitalon naapuriin. Voi ku on mukava mennä kattomaan, että miltä siellä näyttää. Aikoi kyllä laittaa meidät pihahommiin, mutta mitäpäs se haittaa. Mukavahan se on möyriä :) Tai sitten se uhkailee vaan...

Juu, pakattuakin sain periaatteella "vain yksi matkalaukku mukaan". Ja se on sitten ISO! No ei vaineskaan, yritin olla oikein järkevä näissä valinnoissani. Tosin nyt näyttää siltä, että paljon jää uupumaan, mutta onhan siellä kauppoja. Ja upeita onkin, nimittäin siellä on tosi siistejä vaate- ja sisustusliikkeitä. Ihana päästä taas kiertämään. Ja käydäänpäs me varmaan jossain pikku retkelläkin koko porukan kanssa. Joko Pykeijässä (Pikku-Suomessa) tai Paatsjoella. Saa nyt nähdä kumpaan keretään. Pykeijään on kuitenkin matkaa satku, mutta toisaalta onhan meillä huomispäivä aikaakin. Noooo, mutta sen näkee sitten.

Matkaan lähtee vielä Mira tuosta Kuluntalahdesta ja Johanna Kuusamosta. Sittenpä onkin akkaporukka koossa. Harmitus, kun Niina ei kerennyt ennakkosuunnitelmista poiketen matkaan ollenkaan :( Mutta näitäpäs sattuu!

Ei muuta ku hyvä pyhät kaikille, minä palailen kotia taas sunnuntaina. Esa ja Pyryläinen on Suomussalmella. Sunnuntaina Esko lähteekin sitten Wieniin ja Budapestiin, joten tovi menee tässä taas reissaajilla, että nähdään. Sellaista se on valssi kesällä.

Adios amigos!