Musiikkihan on se mikä miehen tiellä pitää. Tässä muutama lauantai-illan fiilistelylaulu. Kuunneltu äipän kanssa tässä kaikenlaista ja ihastuttiin enklannin talenttiin, pikkuruiseen Connie Talbottiin :) Tästä esityksestä jotenkin myös mieleen pälkähti Suomen Idolsin Kristian Meurmanin tulkinta Lapin Kesästä. Laulun loppuosa saa kyllä ihon kananlihalle...

Kuunteleppa Janne sinäkin siellä Uudessa-Seelannissa tuo Meurmanin veto. Fiilistele siinä samalla sitten ensi kesän Lapin reissua... Toivottavasti päästään porukalla :) Josko vaikka asuntoauto otettaisiin alle!?! Olishan se kiva kyllä.

Jees, täällä kotona oon Suomussalmella tämän viikonlopun ollu viettämässä. Viime viikko meni ihan hirmuisen nopeasti, ei kerenny kissaa sanoa ku oli jo perjantai. Yksi hujaus vain kävi. Sittenpä perjantaina syöksähdin töistä junalle Hannaa vastaan ja lähettiin ajelemaan kohti Suomussalmea. Viime yönä nukuin sitten 12 tuntia ihan ilmaan mitään väliheräilyjä, pari puheluakin oli aamulla tullut mutta niitä ei kyllä meikäläinen ole kuullutkaan... Ihan siis taju kankaalla :)

Äitin ja Pyryn kanssa käytiin tuossa lenkkeilemässä Kirkkoniemen suunnalla. Tuuli kovasti. Huppu päässä vedettiin ja nyt sitten saunottiin. Huomen aamulla ajattelin lähteä kameran kanssa pitkästä aikaa ulkoilemaan - Pyry tietty mukana :o) Josko sitä aamutuimaan jotain erikoista näkisi tuolla metsikössä. Mutta pitää jo samaan hengenvetoon mainita, että jos vettä sataa niin nukkuminen voittaa sitten kastumishommat. Niin. Voisi kyllä yrittää myös änkäytyä isän hirviporukan mukaan, siellä voisi saada kivoja tilannekuvia. Saattaapi vaan olla, että ei sinne ihan noin vaan änkäydytäkään... Heh.

Pitää vielä ruveta fiilistelemään Koivus Arin tulkinnalla. Ihq!

Musiikki on elämän suola.
Kuulostellaan!
-R-