Voe maalima sentään kun meinaa olla näin juhannuksen alla kiirettä. Hommia riittää työmaalla ihan tuhannesti, ku yrittää saada työt jonkinmoiseen kondikseen ennen lomalle jääntiä. Ei siinä mittään, enää pari päivää ja sittenpästä saapi huilatakki jonniaikaa. Mahtavaa!!!

Mitähän tässä on nyt sitte tapahtunutkaan viimeisimmän kirjoittelun jälkeen. Suomussalmella tuli käytyä tuossa toissa viikonloppuna - eka yö mökillä ja toinen sitten Aittojärven laavulla Yli-Vuokissa. Oli oiiiiiiikein mukavaa! Kiitoksia vaan matkaseuralaisille :)

Juu, mennessä käytiin näillä pikkukoskilla, Esa kalasteli ja me Harrin ja Hannan kanssa istuskeltiin nuotiolla ja syötiinpä siinä samalla makkaratkin. Ihasteltiin myös kun majava oli kaatanu kunnon petäjiä. Uskomatonta mihin se elukka kykeneekään - olisi jännä nähdä livenä miten se nakertaa ja töräyttää kaataa puut. Jäisi monelta kaatamatta =)

673375.jpg

Aittojärvellä oli myös majavia. Taisi pariskunta uiskennella siellä pitkinpoikin. Sittenpästä meinasi toinen myös hermostua, tultiin vissiin liian lähelle pesää kun käytiin yönhämärissä käppäilemässä Sinistä polkua etiäpäin. Pitää laittaa tähän kuva kun se läiskytteli hännällään vedenpintaa, melekosia mätkyjä lähti. Olil vaan usvaa niin paljo järvellä, että ei pystyny kauas kuvaamaan tarkasti. Mielenkiintoinen elukka.

673377.jpg

Tässäpä sitten näkymää laavusta. Kahden aikaan yöllä otettu kuva. Oli kyllä kaunista. Yö oli sopivan lämmin (ei kuuma nukkua makuupussissa), mutta samalla sen verran viileä ettei ollu ötököitä juuri ollenkaan. Oli siis juuri sopivat kelit olla metsässä yötä. Aamuyöstä heräsin ku joutsenet huusi ja lentivät ihan liki tuota rantaa. Kuikathan siellä aina toisilleen huutelee - aivan ihana paikka. Keräsenniemeksihän tuota paikkaa tarkemmin ottaen kutsutaan. Sijaitsee Sinisen polun varrella, oikein kiva laavu, pöytä, halkoiliiteri ja wc kompleksi, jonka molemmin puolin on järveä. Paikka siis pitkällä harjanteella. Kandee käydä siellä nukuskelemassa :) 673380.jpg