No niin! Nyt sitä ollaan sitte jo keskiviikon ehtoossa menossa. Näin ne viikot vierii mukavaa tahtia, vaikka aina maanantaisin onkin sellainen tuntu, että hyvänen aika, että on pitkä aika vielä viikonloppuun :) Juu, en taida olla ainut, joka rupeaa heräämään taas henkiin viikon puolivälin jälkeen.

Tänään oli kyllä aivan ihana ilma!!! Päivällä, kun kävin ruokiksella, näytti auton mittari jo +6 astetta lämmintä. Voi ku jo aurinko lämmitti. Aamulla töihin lähtiessä piti kyllä muutaman kerran miettiä, että kuinkas ihana olisikaan lähteä koirulin kanssa vaan pitkälle lenkille koko päiväksi. Tai jos olisi heittäny porukalla reput selkään ja painunu jonnekin pilkille - vielä ku on jäitäki järvessä. Aivan ihana ihana ihana keli! Nyt se varmaan kevät alkaa! Ihan jo oottaa niitä hetkiä, ku tiet sulavat kokonaan ja saa laittaa ensimmäisen kerran kesälenkkarit jalkaan ja lähteä viuhtomaan tuonne tien päälle. Se on niin hirmuisen "kevyt" olo, ku talven rattorikenkien jälkeen laittaa tennarit jalkaan. Ihan tuntuu, että mielikin kevenee puolella =) No sitä odotellessa!!!

Mitenkähän lienee Kemppais-Juntusilla lähtenyt asustelu sujumaan uutukaisessa kodissa?? Ei ole kuulunu mitään...ja ei ole itsekään joutanu tässä soittelemaan. Tahtoo mennä Lenkun kanssa aina vähintään se tunteroinen puhelimessa :) Pitääpä viikonloppuna soittaa tytterölle, että mitä sitä oikein kuuluu ja miten se kaurapuuro tulee uudessa keittiössä. Osku on varmaan kans intoa puhkuen uudessa huoneessa ollu. Höh, pitäisi nähdä heitäkin tässä piakkoin. Oskuki kasvaa sitä vauhtia, että... No jospa ne Juntuis-Kemppaiset tulisivat tänne Kajaaniinkin joku viikonloppu, ku ovat eka asettuneet sinne kotiinsa sen verta hyvin, että raskii jo viikonlopuksi lähteä lietsuun. Jäämme odottelemaan... Onneksi on kevättä vielä monta viikonloppua jäljellä! Sovimma nimittäin, että keväällä varmasti sitten tulette seuraavan kerran. Kyllä minä muistan :)

Pitäisi se saada kylään se Kerästen perhekin sieltä Oulun suunnalta. Olihan siitäkin puhetta, että jo tammikuussa tulisivat - heittäisivät muksut mummulaan ja ajelisivat tänne nautiskelemaan "aikuisten illasta". Piritallakin taitaa kotona aika kulua meleko vauhdikkaasti kahden pojjan kanssa. Voi ku kiva työ olisi tuollainen työ =) Pirrepä ei taida tietääkään tästä blogistani, joten turhapa tätä kautta on heille vinkkailla, että kylään odotellaan... ;) 

Juu, sellaista se on. Ystävät ja sukulaiset. Teitäpästä aina odottelee kylään.

Pyryläinen nuuhkuttelee. Kuuntelee ja nuuhkuttelee tuossa. Iltalenkki kutsuu, josko kävisikin tuolla kaupungilla asti pyörähtämässä. Keli lienee laskenut nollan alapuolelle, joten on kiva lähteä syhkästelemään. Palaillaan =o)