Niin, tuli sitä kalasteltua kyllä loman aikaan. Varmaan tosissaankin lähes joka ilta =) Se on sellaista kivaa terapiaa, kun istuskelee jossakin ja kuhan muka pytää jotakin. Käytiin myös Kuusingilla kalassa Esan ja Mikon kanssa. Minäkin innostuin virvelöimään, oli oiiiikein mukavaa. Jos ei tietty lasketa mukaan niitä miljoonaa tsiljoonaa itikkaa, jotka pörräsi ympärillä. Ilman Offia olisin ollut todella onneton :( Onneksi oli täysi pullo mukana, sillä aamulla (kun olin läpi yön kalastanut) suihki sekin viimeisiään. Sittenpä piti itselläkin painua pehkuihin. Saaliina meillä oli hauki, harjus ja alamittainen taimen. Taimen tietty mun saama ;)

Keskityin niin kalastukseen, että valokuvaus jäi vähille. Tosin oltiin ihan Kuusingin Suomen puolen alajuoksulla, joten siellä nyt ei mitkään huikaisevat maisemat ollutkaan. Tosin olisi ollut paljon lintuja kuvattavaksi ja luontoa muuten. Mutta virvelikäsi oli niin kuumissaan, että ei sitä joutunut kuvailemaan. Tässä kuvaa riippusillalta, Koivumutkasta ja rajapuomilta. Koivumutkasta sitä ennen vedettiin kaaa 8) Pitää laittaa Kuukkelin öinen hyppykuvakin vaikka epätarkka onkin. On vaan niin jotenki hassu.
742417.jpg

742418.jpg

742419.jpg

742427.jpg

Käytiin viime torstai-iltana vielä Kiannanniemellä uistattelemassa, Niinis oli myös mukana. Oli aika viilee yö - päästiin tosin järvelle vasta noin yhden aikaan yöllä. Ihana usva oli, joten laitanpas tähän muutaman kuvan sieltäkin. Minä siellä kalanperkuussa :) Joo, tuli ihan hyvänkokoisia ahvenia. Sai jo valita että mitä ottaa, ku oli kala niin syönnillään. Fileoin kalat kolmen aikaan ja panin pannulle. Nam nam.

741399.jpg

741405.jpg

742414.jpg