Hupsheijakkaa! Torstai-illassa jo mennään. Kirjoittelin tuossa varmaan pari tuntia Jannen kanssa mesessä. Äijä oli siellä seelannissa jossain nettikahvilassa, ku ei vielä ole saanut sinne kotiaan nettiä. Ihana oli nähdä Jannea nettikameran välityksellä! Kylläpäs tuli ikävä poikaa ;( Nyyh!

Samanlainen epelihän se on vielä ku ennenki. Ainaki juttujen perusteella :) Yhtä hölmö! Niin sitä pitää. Ku näkisi vaan joskus... Pitää lähteä tässä lähi vuosina käymään siellä Uudessa-Seelannissa, saa samalla tutustua hienoon maahankin. Tulis nyt eka Janne tänne kesän aikaan niin ei pyörähtäisi kolmas vuosi näkemättä... No mutta, onneksi on nämä nettihommelit olemassa, jotta yhteydenpito on vähän helpompaa ja edullisempaa kuin luurimen välityksellä.

Juu, töissäkin oli tänään oikein kivaa. Meinasin pakahtua naurusta monta kertaa... Oli sellainen yksi vieras Virosta, joka puhui oikein hyvin viroa, huonosti englantia ja oikein huonosti suomea. Niitä kolmea kieltä sekotellen ja välillä piirtäenkin sitten selviteltiin juttuja monen tunnin ajan. Välillä kyllä pääsi molemmilta naurut! Kivaa kommunikointia :) Ja se vironkieli se on niin jännää kuunneltavaa, että!!!

Juu, ja ihmeitä tapahtuu Kajaanissa muutenkin. Tänään avattiin uusi baarimaailma ja H&M. Kauppapaikka 18 oli muuttunut edukseen ja oli ihan "suurkaupungin" tuntua ku siellä henkkamaukan ruuhkassa kävi pyörähtämässä. Siistiä! Tulee vähän vipinää ja uusia kujeita tähän kaupunkiin. Kiva kiva. Ostin sieltä Tiinan vauvelille pikku lätsän ja pehmolelun. Ajattelin huomenna roudata ne Tiinalle sidukalle, ku mennään käymään. Siis Marika vie Tiinan siihen uuteen pubiin (en muista nimeä) ja me mennään Sirpan ja Miran kanssa sitten yllärinä sinne. Tiiniksellä on ollut synttäritkin vasta niin yllätetään hieman häntä. Mukavaa! Saa nähdä mitä Tiina sanoo. Luultavasti huutaa ja kovasti =)

On todella hienoa tekstiä. Meinaa vaan väsyttää. Odottelen tässä, että pyykkikone pesisi pyykit loppuun, jotta saisin vaatteet kuivamaan. Ei vaan millään jaksaisi... Krooh! Pyry kuorsaa vieressä. On se niin veltto ja rento ukko ku se nukkuu. Lieköhän sitä itekkin? Ehkäpäs :)

Jees, ei siis mitään järkevää ole tänään tapahtunut. Liukkaita kelejä on vaan pidelly. Käytiin Pyryn kanssa kiertämässä Hetteenmäen lenkki ja meni töpötellessä varmaan viis tuntia. Äärettömän liukas peilikirkas tie. Huh heijakkaa ku piti vähän jännitellä ja kulkea lähellä penkkaa, että jos kaatuu niin kaatuisi sitten hiukka pehmeämmälle alustalle. Onneksi pysyttiin pystyssä. No kyllähän se tuo Pyry ku on "nastat renkaissa" luonnostaan.

Joo, nyt lakkas pyykkäri jauhamasta. Hellurei! Ihana päästä koisimaan! Öitä :)

Ai niin! Ja Heikin urakka alkaa kisailuissa tänä viikonloppuna. On se jännää! Iltalehden netti tv:ssä oli juttua Suomussalmen kylänraitilta - käykäähän tsekkaa näkyykö tuttuja. Mulle ainakin oli :) "Heikki, Heikki, Heikki Kovalaiiiinen". Tsemppiii!!!