Nyt se on sitte ekaa kertaa tälle keväälle hilipastu lenkkitossut jalassa pitkin kylänraittia. Pyry oli ihan kauhuissaan ku emäntä vähän innostui. Oli niin huisin hauskaa ja se äärettömän "kevyt" olo, josta taisin jo tuossa joku päivä sitten mainita jotakin... Nyt se sitten alkaa!!! Ai niin, että mikäkö? No "jokatoineniltainen" spurttailu tuolla ulkosalla. Muutama elopaino on lähdettävä kesään mennessä teille tietämättömille. Juu. Näin on! Vedettiin spyrdeläisen kanssa vielä kuntopiiriä kotosalla viiden(-toista öhön kröhön) kilsan juoksulenkin päätteeksi, jotta olo oli varmana saunakelpoinen reenailun jälkeen. Siitästä ruvetaan sitten matkaa kasvattamaan ja joskus juostaan yhdessä vielä se maratonikin. Tai puolimaratoni. Tai se kymppikilsa. Noh, katotaan mitä tuleman pitää. Heh heh! Eikö kuulostakin ihan älyttömiltä urheilijoilta =) Hyvä, että on tsemi päällä! Eihän sitä muuten pärjää tässä maalimassa ;)

Juu, se siitä lenkkeilystä. Äitikin näytti juuri kirjautuvan meseen, mitähän se tähän aikaan siellä kukkuu. Yleensä on viimeistään ysin uutisten jälkeen nukkumassa =) Taitaa isäpappaa odotella siellä kummissansa :) Milloinhan ne joutavat tänne kyläilemään? Ei oo näkyny... Tai sitten ovat taas käyneet kaupungissa iteksensä pyörähtelemässä tai hupiajelulla iltapalaa Mantalta hakemassa - eivät jouda muka kylässä käymään samalla. On ne niin kiireisiä. Aina pittää joutua. Kottiin on kiire. Ehheheheh...

Semmottii... Yritän tässä aikaa kuluttaa. Työpaikan iltavuoron päättymistä odottelen (klo 23), jotta pääsen päivittämään meidän tuotannonohjelmaa... Krooh!!! kun pitkästyttää!!! Mutta ku se pittää tehdä yöllä niin sitten pittää - ettei mee koko tuotanto jumekseen siellä. Nooh... Eihän tässä enää kauaakaan ku pääseepi taas sorvin ääreen.

Alakaapa muuten olla lavut Pöllyvaaran rinteillä melekosen huonossa kunnossa. Jostain paikoin jo pururata pilikottelee! Uskomatonta! Ei sitä pääse enää tälle talavelle tuohon hiihtelemään. Kutistuu joka talvi täällä tämä hiihtokausi. Harmillista :( Pitäisi nyt sitten tiet sulana, ku on kerta ruvennu sulattalemaan, jottei tarvi liukastella liikkuessaan. Tuleehan sitä lunta vielä varmasti monta kertaa...katotaan vaan niin saadaan vappuna vielä ihastella lumisateita. Sen verran nurinkurista meinaa ilimat nykyään olla. Juu. Onpas tylsä aihe - se suomalaisten smooltookin yleisaihe nääs tämä sää. Ku ei mistään muusta tiiä että mitä kirjoittelisi.

Taidanpa siis lopetella. Rupean kuuntelemaan musiikkia tähän illan iloksi. Uutta Irinaa, Basic Elementiä, Vesa-Matti Loiria, Sonata Arcticaa.. Siinä ensimmäiset renkuttajat, jotka mieleen tulivat ku rupesin kelailemaan mitä sitä panisi pyörimään. Että monenmoinen on musiikkimaku. Meneepi melkein mitä vaan.

Virittelen Irinan ja Pokan kuulumaan. Oikein sikeitä unia kaikille! t. Ärrä