Viime viikonloppuna pyörähdettiin Pyryläisen kanssa Suomussalmella. Kuhanpahan oleiltiin ja kyläiltiin sukulaisten luona. Lauantaipäivänä shoppailtiin hiukkasen äitin kanssa, sitten kyläiltiin tädin luona ja illalla pyyhkästiin Vuokkiin enolaan. Kuvia räpsin muutamia matkalta, kun kävellen kuljettiin osa matkasta kirkonkylältä Ämmänsaaren puolelle Railin luokse. Oli ihana, kun aurinkokin näyttäytyi hieman. Karhulansuoraa kävellä jolkoteltiin ja pääsipä Pyryläinen Pyytiellä vuorenvalloittajaksikin - Usma kateellisena haukuskeli riimussa. Vanhus kun on.

Siinäpäs kokonaisuudessaan meidän viikonloppu. NIin äkkiähän ne menee...uutta odotellessa tässä nyt ollaan. Ystävänpäivää on vietetty, viestitelty kavereiden kanssa, soiteltu ja myös piipahdettu kylässä yhden perheen luona tuolla Kuluntalahden suunnalla. Siellä olikin meille monta ystävää :) Lauantaita nyt sitten odotellaan, että päästään viettämään porukalla myöhäistä ystävänpäivää. Kiva =o)

Tiistaina kävin päivän pyörähtämässä Helsingissäkin. Alkoi reilun vuoden kestävä koulutusrulianssi ja hyvin lupaavalta vaikuttaa. Oli todella mielenkiintoinen päivä ja mielenkiintoinen porukka. Eiköhän sieltä saa paljon oppia matkaan. Ja kiva oli Anuakin nähdä pitkästä aikaa - käytiin syöpöttelemässä maanantai-iltana ja ihmetykseksi piti taas todeta, että tuttuja sitä näkee joka puolella. Entinen opiskelukaveri istui melkein naamat vastakkain ravinteelissa... Näinpä se menee :)

Jutut on kuivat, kuten ennenkin. Väsyttää ja paleltaa. Sellainen tuuli ulkona, että meinasi viedä koirulin ja meikäläisen mennessään - ainakin toi vilun tullessaan. Ei kait se auta ku saunaan lähteä.

1293260.jpg

1293344.jpg

1293265.jpg

1293271.jpg

1293274.jpg

1293268.jpg

1293278.jpg

1293338.jpg