Väsynyt, mutta onnellinen. Kylläpäs tuo lausahdus kuvaa nyt parhaiten mieltäni. Tulin vasta kotiin, kävin saunassa ja nyt makoilen tässä sängyllä silmät puolitangossa kirjoitellen tätä juttua. Huh huh. Muutama tunti unta takana viime yönä, ei oikein uni tullut. Pari päivää oli tosiaan tiukkaa koulutusta - elämäni paras koulutus tähän mennessä. Trainers' Housen kouluttaja Mikko V. oli aivan LOISTAVA! Älytön psyykkaaja koko äijä. Mieletön energia, joka tarttuu muihin ja se positiivisuus - josko sitä itsekkin joskus... (saa toivoa). Pitää kirjoitella huomenissa lisää. Ny ei enää jaksa... Hyvät yöt.

Näkymä hotellihuoneeni parvekkeelta Rukan huipulta, kuva otettu pimeällä, joten tuli aika huono. No mutta, oli loistava huone, hotelli ruokineen ja kaikinpuolin muutenkin. Jees reissu!410703.jpg

Keskiviikkona ajelin Kuusamoon töiden jälkeen. Menin Piian ja Veetin luo yöksi. Ukkeli oli kyllä kasvanu ihan älytön, nyt 3,5 kk. Vähä tumma kuva, mutta ei tullu parempia ku en kehannu pimeässä läiskäytellä ukkelia salamavaloilla suoraan simmuihin :) Terkkui ukolle! Kohta taas nähdään tuhinaäijä!

410709.jpg