Jees jees. Niinpä se on taas viikko aloitettu, vauhdikkaasti. Aamusella kukonlaulun aikaan ylös, työhommeleita siinä pikkuisen, sitten siirtyminen työpaikalle, kotiin, takaisin työpaikalle, Pyryn kanssa kävelylle, kotiin saunomaan ja sitten tähän löhötuoliin istuskelemaan läppäri kädessä. Ja muutaman sanasen päätin tänne kirjoitella. Pyryläinen nukkuu reporankana sohvanperukoilla - oli äijä taas saunomassa... Huh heijakkaa ku se on niin outo koira. Luulee, että löylyvedet pitää juoda kaikki - eihän sitä saisi kiukaalle heitellä. Ja jos heittää niin matkalta yritetään vielä suulla loksautella muutama pisara omaan kitaan. Outoa. Tosissaankin.

Juu, huomenna ja keskiviikkona onkin normaalista poikkeavat työpäivät. Koulutus jatkuu tällä kertaa Vuokatissa. Onneksi niinkin lähellä, ettei tarvitse lähteä ajelemaan kovin aikaisin. Kerranki saa nukkua pitkään!!! Jee :) Koulututtaja on niin huippu tyyppi, että odottaa innolla oikein huomista. Pitäisi vielä pakata, varmasti lähtee yhdeksi yöksi taas matkalaukullinen tavaraa =) Pitäähän sitä aina varautua, jos vaikka kippaa ruoat syliinsä niin on varavaatteita ja ku kelitkin on näin vaihtelevat niin pitää olla hellekamppeet ja toppavaatteet. Melekeimpä! Se se vasta outoa onkin.

Outo olo siis kaikin puolin. Kello on jo lähempänä yhtätoista ja tuntuu, että voisi hommailla vielä vaikka mitä. Outo yökukkaja se kyllä minäkin olen. Pitäisi jostain saada tuollaiset unenlahjat ku Pyryläisellä on. Tai ei oikestaan... melko tylsää olisi nukkua 85 % vuorokaudesta.

On niin oudot jutut, että taidan lopetella. Jos kävis vielä päivän horoskoopin lukemassa ja rupeis nukkumaan.

-KukkuvaHärkä-