Siinäpäs se taas on yksi viikko kulunut. Hurahduksella - kuinkas muutenkaan. Alkuviikosta pyörähdin etelän päässä, sitten loppuviikon yritin kiriä töissä kiinni hommia. Tuloksetta. Ensi viikosta on siis tulossa kiire, kiire, kiire... No sen parempi niin kuluu joutuin aika töissäkin :)

Mihin se viikonloppu katosi? Nyt kun rupeaa kelailemaan niin tulihan sitä tehtyä jos sun vaikka mitä. Perjantai-iltana ajeltiin Niinan, Esan ja Tonin kanssa Vuokatin Amarilloon syömään. Sielläpäs se aika kuluikin kivasti, oli mukavasti porukkaa ja henkilökunta on ravintolassa todella ystävällistä. Muuten taisi meidän seurueella olla hieman väsykki päällä, kun kaikkia nauratti melekosesti pienimmätkin vitsit. Olihan nuo Merjan "arkkuasento" vitsitkin kerronnassa. Ripsivärit poskilla lähettiin hurruttelemaan takas Kajaaniin =)

Lauantaina kävin Piian, Elisan ja Aleksin kanssa pyörimässä kaupungilla. Shoppailtiin hieman niitä sun näitä. Tarkoitus oli sitten nähdä koko Piian pesuetta myöhemmin lauantaina, mutta Veetin sairastuessa porukka palailikin jo lauantai-iltana takaisin Kuusamoon. Joten jäipä nyt kummipoika näkemättä :( Pitännee lähtä pyörähtämään Kuusamossa tässä joku viikonloppu... Viimeistään sitten kesän tullen.

Eilen näheltiin vielä Niinan kanssa illan päälle. Tämä päivä on mennyt aivan vaan vötkistellessä. Toki illalla tehtiin Pyryn kanssa pidempää lenkkiä, mutta kyllä nyt täytyy todeta, että vanhuus se on Pyrylle tullut :( Ei se jaksa enää samalla tavalla lenkkeillä ku ennen. Varsinkin jos päivän aikana yrittää vetää kahta vähän pidempää reissua niin kyllä harmajanokka alkaa jo katsella kotia kohti muutaman kilometrin jälkeen. Pitännee se siis jo alkaa uskoa...koirulin kanssa tehdään kevyttä ja lyhyempää lenkkiä - itekseen pitää lähtä sitten kuoputtamaan pidemmät matkat.

Jep jep, ihana maanantai edessä. Se viikon loistokkain päivä.