Heipä hei!
Näin ne vaan illat pimenee. Ulos on jo pitänyt viritellä lyhtyjä, jotta saapi vähän tunnelmaa iltoihin. Viikonloppuna pitää kyllä polttaa tsiljoona kynttilää, pääsee tuo Niinan "temppeliksi" ristimä huone oikeuksiinsa :o)

Onhan tässä kaikin puolin mukavat fiilikset. Mukavaa, että on torstai-ilta ja erittäin kivaa on myös huomenna lähteä käymään messuilemassa. Saa vähän vaihtelua arkipäivään. Mukava on myös putipuhdas huusholli - siivota huhkasin tuossa töiden päälle, juuri nyt lopettelin. Jokos kelpaa nyt Kemppais-Juntusten tulla kyläilemään? ;)

Olisihan tässä voinut jutustella enemmänkin, mutta pitännee viettää nyt hetkinen koirulin kanssa ennen kuin BB alkaa. Sitä hölmöä ohjelmaa, kun pitää muka seurata. Muutapa ei juurikaan tule sitten telkusta katsottua (melkein valehtelin, Emmerdalehan se ykkönen on). Takana tuolla huutaa tv:stä keskustellu opettajien ja sairaanhoitajien palkankorotusasioista - voi tsiisus mikä nainen tuo tehyn edustaja on. Meinaa olla jo lähellä, että otan häneen yhteyttä ja valistan muutamasta seikasta, joita hän on tuossa ohjelmassa esittänyt. Niin, milloinkasta ihminen olisi tyytyväinen, varsinkaan palkkaansa? Lisää liksaa vaan kaikille. Maksetaan sitten veroja vaikka tuplasti enemmän. Oravanpyörä on valmis. 

918743.jpg