Käytiinpä taas kirmailemassa koirulin kanssa pitkin Paltaniementietä. Meni vähän myöhäksi, joten saattaapi olla unentulon kanssa vaikeuksia tänä iltana ku on vieläki vauhti päällä :) Eilenhän minä menin sanomaan, että tästä kirmailusta tuleepi meille "jokatoineniltainen" tapa (kävelylenkkiä tietty joka päivä pakostakin), joten nyt ku on kaksi iltaa käyny peräkkäin tuolla riehumassa niin voi hyvällä omalla tunnolla keskittyä muuhun tekemiseen parina tulevana iltana. Niinis2 on tulossa huomenillalla kylään ja ajateltiin yhdessä puuhailla jotain energiaa kuluttavaa, aikoi kuulema ottaa painoja mukaan. Outo tyttö!?! eHheheH! Sittenpä torstai iltana oli tarkoitus lähteä käppäilemään Mr. Teen kanssa - voi ku hienoa nähdä taas!!! Saa sitten naurulihaksetkin samalla kyytiä. Sen verta huumoripitoinen heppu on nimittäin kyseessä :) Hih, odottelemma jo innolla...

Juu, tälle illalleppa ei muuta kerennytkään vielä tapahtua täällä kotirintamalla, ku meni töissä sen verta pitkään. Oli taas niitä puuduttavia maraton-neuvotteluja... Sellaista se on.

Pitäähän sitä jotain vaaleistakin mainita. Pääsi kainuusta kolme edustajaa sinne arkaaaaatianmäelle. Hieno homma! Ja ku vielä suomussalmelainen liki oman ikäinen tytteröinenkin siellä istuupi seuraavan kauden niin sitähän ollaan sitten oikein hyvinkin edustettuna. Mitä nyt tuossa Jannen kanssa jutskailin, että meleko vauhikas taitaa tämä edustaja olla - ainakin suustaan :) Sen verta huiseja juttuja Janne palautti mieleen sieltä lukioajoilta, että jos samalla viissiin jatkuu niin siitä tytöstähän vielä kuullaan! Toivottavasti ei sinne tuppisuuksi oo menossakaan. Ennemmin kuuluisi kovaa ja korkealta ku ei kuuluisi mittään. Niin. No se nää jähtäväksi, että miten se homma hänelle istuu. Uskoisin ja toivoisin tietenkin, että hyvin. No ne niistä vaaleista... Mutta kyllä Paula on paras :)

Taas repii tiuku lähemmäs puolta yötä, eikä millään joutaisi vielä yöpuulle. Tai varmaan joutaisi mutta ei malttaisi. Outo yökiitäjä se minäkin kyllä olen...mutta minkäs tekee ku on tämmöisen luonteen saanu. Illalla jaksaisi riekkua kyllä vaikka miten pitkään. Onneksi sentään nykyisin ei tee aikaiset aamuherätykset niin tiukkaa kuin joskus teinivuosina...taisikohan se Leena joskus oikeesti vettä heittää niskaan ku en reagoinu mitenkään herätysyrityksiin? Mahtoi jäädä vaan suunnitteluasteelle... Huudahdus: "täällä on aamukahvia" sai minut kyllä ponkaisemaan meleko nopeasti ylös sängystä. Ja mistäänpä ei tullutkaan mitään aamulla ilman "vellukkaa"... Meleko monella taitaa olla tästä minun riippuvuudesta karvaita kokemuksia. Heh :)

Jees, taidan laittaa aamuksi latingit kahvikoneeseen valmiiksi, jotta aamulla on mahollisimman lyhyt odotteluaika...

Heippa hei ja öitä!

P.S. Vellukka = isän kuvaus seokselle puolet kahvia, puolet maitoa