Joopase. Tämä päivä meni kokonaan siivoillessa. Puunasin ja puunasin. Pesin lattiatkin käsin, kontaten. Keittiön ikkunatkin kerkesin pesemään, mutta muut jäi vielä odottelemaan seuraavaa vapaapäivää. Oikeesti siivoaminen on todella kivaa puuhaa, kun siihen on hyvin aikaa. Radiosta kuntelin suomipoppia ja rallattelin samalla. Pihallakin tuli laiteltua hiukan paikkojen kuntoon - lumi on vapauttanut jo teranssin ja pikkuisen pihaa kesälle. Pari tuoliakin roudasin terrangelle ja istuskelin siellä auringossa kahvitellen muuttaman lepohetken siivoilujen välissä. Oiiiiikein ihana päivä siis :) Linnut lauloivat ihan kuin kesällä konsanaan.

Eilen illalla oli työpoppoon kanssa saunomiset ja illanistujaiset. Oli kyllä kivaa =) Minua vaan väsytti niiiin paljon, että piti tulla kotiin jo hyvissä ajoin. Onneksi, näin jälkikäteen ajatellen. Sai tänään tosiaankin tehtyä jotain järkevääkin - ei mennyt puolille päivin nukkuessa.

Jees, vielä pitäisi ruveta elokuvan katontaan. Borat. Supersankari. Just joo... Onhan tuo katottu, mutta voinee kahtoa uudelleen. Heippa! Ja tsemppiä maanantaille. Kyllä se siitä.