Juu, piti ruveta kirjoittelemaan perjantaipäivän tunnelmia. Vettä tulee taivaalta, pihat on työmaalla lällyllä, housunlahkeet ravassa ja kengät pilalla. Mutta mutta... OLO ON NIIN MAHTAVA!!! Se on se perjantaifiilis mikä jyllää mielessä. Vielä ku tänään näkee Marikaa, Miraa, Tiinaa ja Sirpaa niin eihän tässä voisi parempi mieli ollakaan =)

Pitää lähteä tänään ihmistenaikoihin töistä ja käydä systembolagetissa hakemassa Sirpan illallispöytään evästä - katsotaan miten selviän punaviinivalikoimasta, ku ei tule itse niitä ikinä nautittu. Yritän parhaani! Ei sitten saa valittaa :)

Kävin tänään ruokiksella KPO:lla hakemassa digipoksin...sen mitä ajattelin, että en kyllä itse hanki ku ei sitä teeveetäkään tule katsottua juuri koskaan. Mutta hankinpas siis kuitenkin. Kiitos kivalle myyjälle, joka vielä osasi minulle oikean kanavapaketin laittaa, jotta näkyypi ne "heikin rallitkin" tänä kautena. Että nyt sitten vihdoinkin siirrymmä digiaikaan Kannonkadulla...ja viikonloppuna päästään jännäämään kotikylän pojan ajoja :)

Juuh! Nyt töitä vielä pari tuntia ja radalle! Mukavaa perjantai-iltaa! Adios amigos!