Sitähän tässä ootellaan. Huomenna aikanen herätys ja sittenpä se olisi taas viikonloppu. Paitsi että...lauantaina saattaa joutua "ovenaukasijaksi" aamutuimaan työmaalle, jotta ahkerat pääsevät töihin, joten ei vielä hihhuloida. No se ei paha nakki oo... Juu, mutta on se taas kelejä pidelly. Alkuviikosta oli niiiiin lämmintä, suorastaa kuuma tuossa takapihalla oli makoilla. Pyryläinen ei edes ulos tullut vaan pysyi mieluusti sisätiloissa kun minä töiden jälkeen hieman löhöilin auringossa. Oli kyllä ihanaa...eiliseen asti. Tänään onkin sitten ollut kolea sää (äsken +9°). Ei siinä muuten mitään, mutta ku rupesi jo lenkillä palelemaan. Pari kellertävää lehteäkin lenti puista Pöllyvaaran takamailla päin kasvoja - kyllä ne pitää aikaisin tulla merkit syksyn tulosta esille... Nooh, mitäpä syksystä. Mukavaa aikaahan se on. Ja kovasti odotellaan niitä iltoja elo-syyskuussa, että on vielä lämmintä ulkona, mutta pimeää ja että saa ruveta polttamaan kynttillöitä. Jees =) Näinpä se on, nautitaan jokaisesta vuodenajasta.

Tällä viikolla ollaan Pyryn kanssa tehty pitkää lenkkiä. Tai niin pitkää kun on keretty. Meinannu aina vähän venyä työhommeleiden kanssa, kun on kaikennäköistä tässä... Mutta sinnikkäästi olen vielä iltamyöhäänkin suunnannut tuonne suureen metsään - vesisateessakin. Eilen läpyteltiin reilut 8 kilsaa ja tänään tykiteltiin yli kymppi. Nimenomaan tykiteltiin - käveltiin niin reippaasti kuin vaan ikään jaksettiin, jotta kerettiin ihmistenaikoihin saunaankin. Pyry pari kertaa lipitti vettä ojanpohjalta. Lienee hällä vähän loman aikaan kunto repsahtanut...minulla tietty ei... :)

On se kumma ku ei ole tällä viikolla iltaisin väsyttänyt, ei sitten yhtään. Vasta joskus yhden kahden aikaan yöllä on alkanut tosissaan tuntua siltä, että unen kait tässä voisi saada. On siis hyvin levänny loman aikaan, ku ei aamullakaan väsytä ihan äärettömänä. Hyvä niin. Pitäisi vaan saada kunnolla kesäajaksi nyt sellainen arkirytmi päälle, että viideltä on ylhäällä ja uloslähdössä. Silloin on kaikkein mukavinta hiippailla tuolla pihamaalla ku on niin rauhallista, lintusetkin heräilevät ja lirkuttelevat niitä näitä oksistoista. Oravia ja pupujakin näkee harva se kerta ja monastippa ne on tuossa ihan rappusillakin tulollaan. Jostain kumman syystä kuitenkin aina vaihtavat suuntaa meidät nähdessään.

Niin, ne kurret on sitte tosissaanki asettuneet majaa pitämään tuonne takapihan alakattoon. Nyt ku olimma lomalla täältä pitkään pois niin sen hyvin huomasi... oli pikkasen syöpötelty käpyjä. Roskat kehanneet vaan tiputella meikäläisen siivottavaksi ja muutama kävyn jämäkin tuolta pöydän alta löytyi. Olisippa se jännä ollu nähä  jos pienen pieniä poikasia siellä asusteli. Mutta ei niitä oo nyt näkyny eikä kuulunu. Lienevätkö jo lähteneet tuonne isompiin metsiin ku on poikasetkin jo kerenneet kasvaa taistelukykyisiksi.

Nyt kun rupesin oikein miettimään niin eihän ne kurret kovin aikaisin ole hereillä. Taitavat olla aamu-unista sakkia... Kyllä sen on pitänyt auringon nousta, jotta ne pojat saadaan liikenteeseen. No jo vain, onpahan taas järkevää juttua.

Mikäpä tässä sano ritariässä ku perjantaihin enää kakskytäminuuttia oli. Tää oli kyllä ihan nyt Jannelle seelaantiin :) Ja oleppa yhteyksissä ku koneelle taas hyppelet niin välitän sulle terveisiä täältä eräältä "vanhalta" tutulta. Piti viime pyhänä kaivella sinusta kuva, jotta voitiin todeta että samasta kaveristahan tässä puhellaan ;)

Vikelle pitää kyllä sen verran sanoa, että ei kait sitä Pyrystä saa Juicen näköistä sitten tekemälläkään. Mietihän mikä ero on jo pelkästään tukan määrässä ;) Vaikka kyllähän se kuva hiukkasen voisi Juicen suuntaan viitatakin... ehhheheh!

Mukavaa perjantaipäivää kaikille! Olkoon päivänne aurinkoinen! Vesisateen menoa voipi hyvin seurata säätutkasta. Poispäin on menossa, eikä uutta oo aamuksi tulossa. Joku ennuste sentään joskus pitää paikkansa :)

Jep jep. Minä lähen lukemaan.
750453.jpg