Heipä hei!
Taas on yksi viikonloppu lopullaan. Ylläri ylläri - se vieteltiin Suomussalmen maastoissa. Perjantaina oli suht hauska ilta :) Jannen ollessa vielä kotomaassa päätettiin hieman muistella menneitä ja käytiin ämmänsaaressa kurvailemassa. Jätkänpuisto käveltiin siksak ja ajeltiin hiukan rallia 90 luvun musiikin tahdittamana. Höh, mukavaa :) Matkassa oli mukana Janne, Esa, Harri, Hanna ja Minä. Nähtiin sitä Akiakin pitkästä aikaa - eikä meno ollut muuttunut yhtään niistä menneitten vuosien humuista.

Sitäpästä sitten lauantaina ajeltiin iltapäivän puolella Vuokin maastoihin. Mentiin sekalaisen sukulaisporukan kanssa kattomaan karhuja. Oli kyllä huippu juttu nähdä karhuja luonnossa. Ja niissä samoissa metsissä, missä itsellä tulee kuljettua muutenkin. Kuusi tuntia katseltiin ja kuusi eri karhua nähtiin. Kahden illan aikana samassa paikassa nähty yhdeksän eri karhua, joten kyllä niitä siellä liikkuu. Mutta josko on joskus yhtään karhut pelottaneet, niin ei tuon reissun jälkeen enää ollenkaan. On ne sen verta arkoja kavereita, että kyllä ne luikkii kauas meikäläisen remakointia metässä.

Muutama jättiläinen oli näissäkin karhuissa, narttu oli sitten niin pieni, että meinattiin kaapata se kotia mukaan. Ei vaan uskaltanu ku se oli sen 300 kiloisen morsian ;)

1687395.jpg

1687398.jpg

1687403.jpg

1687419.jpg

1687424.jpg

1687438.jpg

Yö oli kylmä. Ajeltiin yöllä kahden aikoihin mökille lämpötilan ollessa +3...+6 astetta. Pyryläinen odotteli mökissä tyynenrauhallisena. Tehtiin vielä kauniin kelin vallitessa nuotio rantaan ja paisteltiin hiillosta. Kuikka huuteli mitä kummallisimmmilla äänillä, laittoi kaikkensa peliin. Ääni kaikui pitkin kankaita, usva nousi, karhut pyörivät lempeinä mielessä - on se vuokin luonto iiiii-haaa-naaaaa :)
1687447.jpg

1687464.jpg