Heipä hei! Aurinko lämmittää kivasti, illalla kerkeää hyvin vielä nauttia lämpimistä keleistä työpäivän jälkeen. On kyllä kivaa :) siis puuhastelu pihalla ja ulkona olo. Pyrykin nauttii täysin siemauksin, mutta mutta... koiruli on ruvennut pelkäämään pörriäisiä. Tänäänkin yhden tullessa loikki täyttä laukkaa metsään ja sieltä sitten vilkuili. On tainut joku pistää ja pelotella Pyryläisen ihan kokonaan. Nooh, jospa se siitä taas tottuu.

Tulppaanit alkavat olla pihalla jo viimeisessä iskussaan. Tänään laittelin kesäkukkia pihalle. Hienot oli suunnitelmat ja mahtava näky silmissä, että miltä se lopputulos tulee näyttämään. Hiukkasen oli kuitenkin eri näky mitä odotin =) Meni suorastaan plörinäksi suunnitelmat, kun en enää tässä vaiheessa löytänyt sitä mitä hain. On kierretty Kesäpihat, maxit, ojavuot, partaset, k-raudat yms. puutarhat, mutta liian myöhään olin liikenteessä. Noh, mutta eipä se mitään. Kesäloma tulossa ja kuitenkin kuivaa silloin kaikki kukat poisa. Tai sitten ei... jos kysyisi naapurin pariskuntaa tsiikaamaan välillä kukkiani, josko ovat vaan kotosalla. Itsellä taitaa mennä lomanaika melko pitkälle muissa maisemissa. Ei sitä passaa kaupungissa silloin olla... jos vaan välillä piipahtaisi katsomassa paikkoja. Näin tehdään.

Tällä viikolla on nyt ollut kotonakin suht "outoa", kun Esanderi vaihtoi maisemia töiden perässä. Viikolla ei sitä poikaa nyt sitten näekään - ainakaan kovin usein. Mutta meneepäs se itsellä töissä niin pitkälti arkipäivät muutenkin, että voipi olla ettei tässä ees paljon eroa huomaa. Semmoista se on valssi kesällä. Onnea vaan Eelle uuteen työpaikkaan!

Niin ja Merville synttärionnittelut! En kehtaa enää tähän aikaan tekstaria laitella, huomenna sitten. Guuut nait!
638795.jpg

638798.jpg