Mahtavaa! Upeeta!!! Huomenna alkaa loooomaaaa.... On se kyllä niin kiva juttu, että!!! Viikkohan sitä vaan on, mutta silti tuntuu niin superhyperihanalta! Pääsis vaan ihmisten aikaan lähtemään kohti Kuusamoa. Matkalla täytynee puottaa Pyryläinen Suomussalmelle mummulaan hoitoon. Eskonderi on kuumeessa, joten ei taida siitä olla koiran katsojaksi :( Pääsee Pyryläinen viikoksi Usmaa kiusailemaan - sydänystävät kun kerta ovat =) Hehe!

Juu, huomenna vihdoinkin Irinan keikalle. Sitä oon monta vuotta kytänny, että näkisi ja nyt sitten onnistuu. "Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunistaaaaa...lalalallaaaa..." Ihan oon lentoon lähdössä jo nyt! Pitäis alkaa pakkaamaan...saa sitä varmaan taas ottaa kampetta mukaan yllin kyllin. Onneksi farmariin mahtuu :)

Ja Niinis lähtee mukaan. Kiva!! Näkee Veetiäkin ja pääsee sit Rukallekin pyörähtelemään viikonlopuksi. Voi ku olisi Merjakin päässyt...olisi ollu kyllä huippu juttu! Ei olla pitkään aikaan reissattu missään yhessä!! Eistä ois ollu illan hauskuudella rajaa ku oltain Piialaisen, Niiniksen ja Merjalaisen kanssa syöksytty Zoneen karaokea vetämään. Voi tavaton sentään! Vieläkö pitää ruveta Merjalle pommittamaan, että lähtisi =) Pertanan remppa ;)

Sukset pitää muistaa, se on tärkeä homma, jotta pääseepi laduille. Ku olis aurinkoiset kelit niin kruunaisi kaiken. Kiia tulee sunnuntaina Rukalle ja on muutaman yön meidän kanssa siellä. Mukavaa! Pääsee Kiia laskettelemaan ja lupasipa se lähteä mun kanssa myös pulkkamäkeen. Siellä on meinaan melko kivat rinteet laskea takamuksellaankin. Viime viikolla katsoin ku porukka tuli vauhdilla alas. Pakko päästä itelläkin kokeilemaan!!! Viimeksi ei vaan ollu sattuneesta syystä toppahousuja mukana niin piti jättää välistä... No josko nyt sitten onnistaisi :) Viiään kyllä Kiian kanssa Piiakin rinteeseen. Heheheheh!!! :)

Juu, nyt Idolsia katsomaan. ARI VOITTOON!!!!! Se on niin ihku =)