No moikka moi pitkästä aikaa!
Mitähän kaikkea tässä kirjoitusten välissä onkaan tapahtunut. Paljon kaikenlaista ja yritän nyt hieman niistä tärkeimpiä tähän kirjailla. Eihän tässä ihan kuukautta kerennyt vierähtää edellisestä kirjoituksesta. Miran ja Markon häät vietettiin ja päivä oli loistava. Pisaratkin pysyivät taivahalla, joten kuvauskin sujui sen suhteen ihan ok. Mitä nyt pikkasen aurinko-puolipilvinen-pilvinen keli tuotti hankaluuksia varjojensa suhteen, mutta eipäs nuista nyt jakseta välittää. Vielä pitäisi kuvauskohteiden tsekata kuvansa, että tietääpi minkä tuomionta tässä sitten lopullisesti saapi...

Njoop, sittenpä sitä tuli lomallakin oltua. Opelixi sai hiukka taas kyytiä :) Mikäs siinä kun oli kivaa, Piukulle, Veetille, Päiville ja Tarjalle hirrrrrveästi terkkui. Kiitoksia lomaseurasta! Niin tulihan sitä oltua yks viikonloppu myös metässä yötä tuolla Vuokin puolessa. Perjantaina töiden päälle syhkäsin tuossa yks pyhä mökin lähimaastoon, jonne pystytimme Harrin, Esan ja Niinan kanssa laavut ja teltat. Oli kyllä kivaa kun oli jo illalla pimeää - tähtitaivashan se oli kattonamme. Se on kivaa kyllä nukkua raittiissa ulkoilmassa - tosin aamuyöstä meinasi pikkasen palellakin, kun ei ollut kunnolla änkäytynyt makuupussiin. Omapahan oli tietty vikani. Joo, pojat silloin metästeli ku oli se vesilinnunmehtuun alku. Nyt sitä olisi kiva kans lähteä metikköön, kun alkaa olla pikkaisen pakkastakin yöllä. Aamulla on niin siistin näköistä, että!!! Pitännee tähän viime vuoden metästysreissun pari kuvaa laittaa malliksi kauniista syksyisestä pakkasaamusta. Taitaa tosin näissä olla päivät jo lokakuun puolella...

890885.jpg

890887.jpg

Sittepästä tuli vietettyä sukulaisten ja tuttavien kanssa myös kesänlopettajaisia. Oli kaikennäköisiä herkkuja koottu pöytään, hirvikeittokin kuului aterioihimme. Siistiä oli koota porukalla joukkueteltta ja siellä oleskella, pelata lentistä ja kisailla muutenkin eri lajeissa. Ääretön tunnelataus oli tietty kaikissa peleissä taas mukana ja meikäläisen hermot meinasi olla kovilla. Lieneekö joku joskus sanonut, että minä olen huono häviäjä??? Ei kai sentään... Nooh, tuloslaskentaa tein uusiksi vielä seuraavan päivän puolella :) Mutta kuka väärensi tulostietoja? Edelleenkin hämäränpeitossa.... *marmattaa pallonheiton todellinen voittaja* ;o)

Joopase. Lomalla ei tosiaan tullut käytyäkään koneella. Sen vuoksi on kirjoittelut jäänyt tässä vähiin. Viime viikko meni sitten töissä lentäen ja viikonloppu tietty sitäkin nopeammin. Sutkun ja Niiniksen kanssa hengailtiin :) Kannattaa muuten kattoa hiukkasen pelottava elokuva "Uhka". Meikäläinen ainakin säikytteli muuta porukkaa kiljunnallani ja hypin pitkin seiniä pariinkin otteeseen. Ei sitä olisi pertana kannattanu tuollaista elokuvaa kattoa... ihan niinku en olisi muutenkin jo nähny viime aikana painajaisia. Niin tosissaanki, ihan hirveitä unia ollu. Hämähäkeistä, jotka punoo ympärille niin paljon seittiä ettei henki enää meinaa kulkea. Toisena aiheena ollu jumalattomat tikut, jotka on jostain kumman syystä ujuttaneet itsensä käsivarteeni. Niitä sitten porukalla on kiskottu irvin hampain pois. Outoja unia, todella outoja. Kuka niitä osaa tulkitakaan?? Miraaaa????

Terolle ja Marikalle myös kiitokset lomaseurasta, kun tulitte meidän kanssa karaokenlaulantaan ex tempore Vuokin maisemiin. Oli kivaa :) Toivottavasti ei skootteripoika säikähtänyt perinpohjaiseseti... Nooh, jännistystä elämään sillekin!

Jep jep, tässä pitää koirulia lähteä käyttämään nyt ulkosalla. Niin ja siis kiitokset Kökölle, joka patisteli kommentillaan minua taas sorvin ääreen. Lupaan parantaa tapani.

Mukavaa syksyä kaikille!!!
t. Sorvari

890980.jpg

890985.jpg

890989.jpg