Aamu valkeni tänään kirkkaana muutaman pakkasasteen kera. Talon katot olivat jäässä, tietkin hiukan liukkaan näköisen. Pitäisi niitä talvirenkaita ruveta kahtelemaan... Virkeetä! Kuvailisin tunnetta, kun aamusella unenpöpperössä lähtee koirulin kanssa ulkoilemaan. Kahvit tuikkasin päälle ja vedin hynttyyt niskaan - siinä ajassa minä en kerkeä kuin pikkuisen raottaa silmiäni. Tuntuu siis unen jälkeen parin asteen pakkanen melko virkeeltä. Herääpähän ainakin.

Juups, käytiin eilen illalla Pyryläisen kanssa pöllyvaarassa ja jokirannassa liki parin tunnin lenkki. Oltiin vasta ennen iltakymmentä takas kotona. Oli niin kiva ilma käppäillä, ettei millään olisi malttanut lähteä sisälle. Tuuli aika napakasti, mutta siitäpä minä tykkäänkin. Pyryllä oli turkki kivasti jakauksella :)

Näinpä se alkaa viikko olla sitten voiton puolella. Tänään on kiirus päivä töissä, joten pitää ruveta siihen sonnustautumaan. Viikonlopuksi olisi sitten tulossa odotettuja vieraita Kajaanin suuntaan... Kuinkahan paljon se Veeti on taas viime näkemästä kasvanut!?! Se jää nähtäväksi.

Aurinkoista torstaipäivää!
-ärrä-

Jotta pienet purot voisivat muodostaa

mahtavana virtaavan joen, on niiden

ensin löydettävä tiensä yhteiseen uomaan.

-?-