Juu, kävästiin sitte pikareissu Oulusa. Pyryläinen oli innokkaana mukana :) Pyry kävi Oskaria kattomassa "tontilla"*. Niin, Osku oli sanonu sitten Leenalle, että hän kävi viikolla Pyryn luona. Höh, liekö junalla pyörähtänyt vajaa kolmivuotias Kajjaanissa vai ihanko lie ollu mielikuvitusmatkalla? No se jäänee arvoitukseksi =)
Juu ja sitten vielä Osku-ilopilleristä lisää. Kateltiin näiltä sivuilta Oskarin kuvia ja äijäähän nauratti ihan hirveästi. Totesi sitten lopuksi kun katsoi omaa kuvaansa, samalla kädet silmien eteen vieden, että "ei voe olla totta!". Hitsi, että se oli niin hauska tilanne ja näky, että voisin nauraan vieläkin... En varmaan osaa kertoa tilannetta niin hyvin, että muutkin pääsisi fiilikseen mukaan, mutta kuitenkin... Hehe!
Juu, pitää vielä todeta, että kylläpäs tulee tuolle tontille ihana talo. Voi ku oon onnellinen ystävieni puolesta. Aivan ihana!!! Nyt vaan sitten ootellessa, että pääsee kylään... ;)hehe

Juu, Niinan kanssa oltiin Arinassa yötä. Ihan hyvä oli yösija, joskin aamupala ei ollut mitenkään parhaita...kuitenkin sitä hotellin aamupalaa odottaa aika innolla. Kai se kamalanmakuinen prinssinakki veti yleisarvosanan kiitettävästä hyvän puolelle :) Ei siitä siis enempää ja mitään pahaa sanaa sanottavana. Eikä myöskään yökistä, Onnelasta, jossa pyörähdettiin. Oli näille tytöille eka kerta Oulun Onnelassa ja heti päästiin piiiiiiiiiiiiiitkän jonon ohi heittämällä, nimet muka torotti listassa. Hehe, kiitos siitä Hartsalle! Eipä sitä olisi tällä iällä jaksanu jonotella :)

Niin, eipä siellä muuta ihmeellistä kerenny. Parissa kaupassa pyörähdettiin ja käytiin Amarillossa syöpöttelemässä. Aamusella lähettiin jo hyvissä ajoin kotia kohti. Kotona päästiin lumitöihin, oli satanut kymmenkuntasenttiä lunta. Mukavaa puuhaa nuo lumityöt silloin kun siihen on aikaa. Ja Pyry oli tietty taas kaverina. Innossaan kolan perässä juoksentelee ja odottelee, että heittelisin sille lunta. Ja sitte alkaa räksytys ja hyppely. Kyllä se lumi on niin jännä juttu. Lenkilläkin sitten pyörähdettiin (vai voiko sitä nyt lenkiksi kutsua, kun ei ole tiistain jälkeen juuri ulkona ollu sairastelun vuoksi...tuossa mäenharjalla käytiin pyörähtämässä...). Käytiin sitten ulkoilun päätteeksi saunassa - Pyry tietenkin myös. Nykyään aina pakkautuu lauteille. Väkisin. Livahtaa. Tulee väkisin oven alta. Jos ei jaksa komentaa :) Sellainen se Pyry-koija on, kaikessa mukana. Juu, ja Sutinen tuli yökylään. Matkalla Pudikselle.

Nyt pitää ruveta hiukkasen työjuttujen parissa vielä viettämään aikaa. Pyry tuossa kylki kylkeä vasten makaileepi. On se kyllä ihanuus!

Kiitos pikamatkaseuralaisille sekä Harrille, Leenalle, Mikolle ja Oskulle. Minussa taisi olla välillä vähän kestämistä - olin väsynyt ja äkäinen ja yhtäkkiä pirteä ja iloinen. Uuu, mikä emäntä.

Joo.. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

*)Tontti = lähes muuttovalmis Juntus-Kemppaisten uusi koti ;)