Morjenttis!!!
Näinpä se on taas kerenny sunnuntai-illan puolelle ja huomenissa aloitamme taas uuden työviikon. Mahtavaa!!! (= yritän hakea positiivista asennetta maanantaille...) Juu, viikonloppu meni kivasti ja nopeasti. Nukuimme molempina öinä pyryläisen kanssa piiiiitkät yöunet. Nyt onkin oikein mukava olo. Tulimme vähän aikaa sitten kotia pitkältä lenkiltä, rutastiin liki kymppikilometrin lenkki (lue 7,5 km), lämmintä oli 1 aste, joten lämpö meinasi nousta toppatakissa meleko korkealle. Tämmöisten kelien aikaan on niin himpun vaikea pukeutua "oikein". Alkumatkasta ei ees käsineitä tarvinnu, mutta sitten ku kurvailtiin jo täällä Hetteenmäen juurella niin rupesi lunta työntämään. Vaihtelevaa säätä nääs. Siinäpäs matkan aikana kerkesi puhella Piian, Niinan ja Äidin kanssa puhelimessa sekä kuunnella oikein mukavaa musiikkia radiosta. Suomipoppi kanavalla on ollu tänä viikonloppuna "YÖ" teemana, joten huisin kivaa musiikkia tuli nytkin moneen otteeseen. Oikein mukavaa oli kävellä ja lauleskella taas tuolla...piti kyllä kaupungin kohalla vähän hillitä itseäni =)

Niin, perjantai iltakin meni hienosti Sirpan luona. Kiitos vielä tyttöille oikein mukavasta ja maittavasta illasta :) Oli oikein hyvät "rääppiäiset".. heh! Jotkut saattaa tietää tuolle lausahdukselle vähän hieman enemmän sisältöä... =) Mutta siis juttelimme perjantaina myös tulevista koitoksista. Olisi ne Hallan Akan hiihdot, Irinan keikat, Vapun tienoo ja Norjan reissu tiedossa tälle keväälle. Että paljon saamme viettää vielä aikaa yhdessä ennen kuin kesä koittaa :) Tosin minulla vielä Ukkohallaan lähtö epävarmaa töiden takia, mutta katsotaan nyt josko onnistaa...toivottavasti!

Päivi ja Piia on tulossa vapunaikaan tänne Kajaaniin, joten ajattelimme, josko yhdessä koko köörillä viettäisimme tätä riemukasta juhlaa. Olis koko kööri koossa pitkästä aikaa. Viimeksi oli Päivi ja Piia mukana reilu vuosi sitten pikkujouluissa. Että liian kauanpa tuosta alkaa olla aikaa... Tätä vauhtia kyllä vappukin on ihan kohta. Hyvä niin! Tulee kivat kelit ja pääsee taas tuonne metikköön koirulin kanssa kulkemaan. Mukava nyt kun on nuo Pöllyvaaran maisemat niin lähellä. Voidaan tästä suihkia Pyryn kanssa sinne vaikka joka reissulla. Kiva kiva kiva!

Juu, sellaista se on valssi kesällä! Meikku lähtee nyt kattomaan telluu vähäksi aikaa. Jos vaikka nuo vaalinvalvojaiset jaksaisivat kiinnostaa... (tuskin).