Uuullalaa!!! Mahtavaa - taas on perjantai :) Tulin just kotia ja laitoin saunan lämpiämään. Oon ihan itekseni kotosalla, kiva ku ei oo mitään aikatauluja. Pyry on ihana, mutta välillä on kiva näinkin - saa nukkua niin piiiiiiiiiiiitkään kuin haluaa ja saunoakin rauhassa...

Eilen illalla ramasutti niin paljo ulkoilun jälkeen, jotta ei jaksanu muuta ku painua petiin. Jäi siis kertoilematta hauskasta kävelylenkistä Miksun kanssa. Kierrimmä lenkin keskusta - Onnela - Petäisenniska - Lehtikangas - keskusta. Ja oli meillä hauskaa :) Mukava mukava mukava, että hän asustelee pitkälti täällä Kajaanissa, jotta kerkeää nähäkki joskus. Mukava pariskunta se Mika ja Liisa on, saisivat tulla kyläilemään tässä joku viikonloppu =) Meinaavat vaan olla meleko kiireistä porukkaa, ku näytöstää että ehkä sitten kesällä nähdään vasta seuraavan kerran. Mukamaste reissuunkin lähtevät viikon päästä. Niin, eihän se harmita yhtään, että toiset pääseepi lämpimään. Ei sitte yhtään. 

Juu, kevät se tulee vauhilla. Ei oo enää paljoa lunta. Tämän pyhän aikaan käännytään kesäaikaan ja oikeesti sitten on kyllä illalla jo tosi pitkään valoisaa. On jotenkin ollu taas mielikin pirteämpi illalla - jaksaa paljon pitempään painiskella arkisinkin. Että on niinku kevättä rinnassa :) Tulppaanit kukkii - tosin vain sisällä. Ensimmäiset narssissitkin piti hankkia, jotta sai keltaista kevään väriä kotiin. Kukkaset on kivoja :) Mukavat perjantai-illan jatkot! Meikku lähtee saunomaan.

468132.jpg