Näin se muuttopäivä sitten lähenee! Kevät on mennyt kyllä todella kohisten - toki lomaviikko reissunpäällä myös siivitti tätä aikaa, malttamaton mieli kun ei millään jaksaisi enää odottaa, että pääsee kantamaan omat kamppeet Raivionrantaan.

Eilen muutettiin talon nykyiset, kohta entiset asukkaat etiäpäin. Vielä jonkinverran heillä on siellä tyhjennettävää, mutta kuinka ollakkaan - näyttäisivät aikataulussa pysyvän. Illalla kävin vanhempieni kanssa tekemässä pihamaalla hieman myös lumitöitä, jotta sulamisvedet lähtisivät kulkemaan oikeaan suuntaan. Lunta on vielä ihan riittämiin... Tälle aamulle lämpötila on kerennyt nousta jo kymmeneen plusasteeseen, joten eiköhän penkat nyt kohisten vajoa. Lintujen laulu on jo niin valtaisaa, että piti tälle aamulle ihan kuuntelemaan toviksi aikaa jäädä. Vielä kun oppisi tunnistamaan kaikki myös lauluäänen perusteella, tietäisi kenen kanssa sitä samojen puiden alla asustaapi.

Näin se on - keskiviikkona talon siivous ja sitten torstaina päästään kantamaan kamppeita sisälle. Vapunaatto menee näin railakkaissa merkeissä! Jes :D