On tässä vierähtänyt jokunen päivä, ettei ole kerennyt kirjoittelemaan. Viime viikko oli töissä ihan mahdoton muuttoviikko. Saimme uuden laajennustilan käyttöön ja halli käännettiin joka mutteria myöten ympäri – huh huh! Päivät kuluivatkin tehtaalla siihen malliin, että kotona ei tullut muuta tehtyä kuin pyörähdettyä. Viikonloppuna mentiinkin sitten Ouluun ja kävimmä kyläilemässä Juntus-Kemppaisilla. Lauantaina nähtiin myös Kerästen perhettä, grillailtiin porukalla ja kuhan jutusteltiin. Oli kyllä mukava nähdä teitä kaikkia! Harmikseni väsymyksessäni unohdin kameran pois matkasta, joten kuvia ei siltä reissulta sitten olekaan mistä tähän laitettavaksi… Nooh, sitten seuraavalla kerralla. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tällä viikolla on sitten hellettä riittänyt. Ja kaikkea muuta kivaa puuhattavaa… mutta siitä sitten enemmän tuossa joku päivä, kun Marikalta saan luvan kuvanjulkaisemiseen ;) Pitää varmaan pikkuisen pehmitellä… Juu, tänään lähden töiden jälkeen ajelemaan Suomussalmelle, käyn siellä mutkin Pyryn heittämässä viikonloppuhoitoon. On tässä kaikenlaista kiirettä edelleen, joten pitää saada pikkuruinen sinne muutamaksi päiväksi hoitoon. Yölintua lähdemmä perjantaina Jormuan lavalle työporukalla katsomaan. Ihanaa!

 

Noh mutta tässä näin pikaisesti jotain, että siis hengissä ollaan. Pitääpä laittaa tähän kuva kesän ensimmäisestä ja ainoasta mansikkakaaaakusta, jonka kerkesin tekemään J Isän pienestä painostuksesta tuossa yks päivä. Ehehhehehhe!

 

Palataan!

 809434.jpg